scissors-original

Volg ons op Instagram

flecha-(1)

We redden grondstoffen uit je vuilnisbak.

We verwerken haar, plastics, aluminium tubes, folies en scheermesjes tot grondstoffen. We gebruiken ze om nieuwe producten te maken, en met de eventuele opbrengsten steunen we onze sociale initiatieven.

Zo werkt het

Eenvoudige stappen

STAP 1
Registreren
Meld je aan en wordt deelnemer door het programma te kiezen dat het beste bij je activiteiten past. Om te beginnen ontvang je onze dozen en als je wilt onze tool kits.
STAP 1
STAP 2
Instructies
Bekijk onze instructievideo's over hoe je moet recyclen en hoe je de optionele hulpmiddelen gebruikt die we je bieden.
STAP 2
STAP 3
Grondstoffen verzamelen
Volg onze instructies en verander je afvalproducten in grondstoffen door ze in de TGS dozen te doen.
STAP 3
STAP 4
Het ophalen van de dozen
Zie rechtsboven en linksonder op de webpagina voor het afhaalverzoek.
STAP 4

Wat krijg je ervoor terug!

Door eenvoudige positieve veranderingen aan te brengen in je dagelijkse activiteiten, doe je iets belangrijks voor de planeet en voor jezelf.

Dank je wel!
Eerst en vooral zul je het waarderen dat je een positieve verandering hebt aangebracht en een verantwoorde manier van zaken doen hebt gevonden.
1
Een unieke boodschap
Een boodschap bevestigd met feiten is een boodschap die vertrouwen wekt! The Green Scissors maakt het mogelijk voor zijn deelnemers.
2
Je impactverklaring
Een impactverklaring van wat je bereikt hebt is een krachtig instrument. Wij vatten je duurzaamheidsprestaties samen! En toon je inzet voor onze planeet aan je klanten.
3
The Green Scissors Logo
Als deelnemer heb je het recht het logo te gebruiken waar en wanneer je maar wilt.
4
Een groen imago
Ons pers- en mediateam zal je kapsalon op sociale netwerken presenteren als een duurzaam bedrijf dat om onze planeet geeft.
5
Circulaire economie
Stop met alleen maar naar de circulaire economie te kijken! Blijf niet aan de zijlijn staan, maar word in plaats daarvan een deelnemer aan de nieuwe circulaire wereldeconomie.
6
Deel uitmaken van onze duurzame Kappersrevolutie!
Mensen met dezelfde doelen creëren een unieke groep! Als je er deel van uitmaakt, kunnen we elkaar inspireren en samen een verschil maken.
7
Doe vandaag nog mee aan de kappersrevolutie!
8